CONNECTED MUSIC

Hewlett-Packard krenuo u glazbene vode

07.11.2012 u 10:00

Bionic
Reading

Platforma Connected Music omogućit će kupcima HP-ovih računala posjete ekskluzivnim nastupima velikih pop-zvijezda poput skupine No Doubt u malim prostorima diljem Europe

Jednosatnim nastupom skupine No Doubt u Parizu počela je suradnja HP-a i Universal Music na platformi Connected Music. u regiji EMEA (Europa, Bliski istok i Afrika) Privatni koncert benda No Doubt pred oko 1.500 ljudi (pjevačica Gwen Stefani je rekla da nakon 20 godina prvi put može vidjeti lica svih u publici) održan je u pariškoj dvorani La Maison de la Mutualité.

Bio je to njihov jedini nastup uživo ove godine u Europi.

Koncert benda No Doubt prvi je u nizu privatnih nastupa koje HP planira s umjetnicima koje zastupa Universal Music, i to diljem Europe. Platforma HP Connected Music na HP-ovim računalima s operativnim sustavom Windows 8 korisnicima će omogućiti pristup ekskluzivnim sadržajima te odlazak na spomenuta događanja s nekima od njihovih najomiljenijim glazbenih umjetnika tijekom sljedeće godine dana.

Korisnici ekskluzivnim sadržajima HP Music Rewards Packages mogu pristupiti preko programa za pokretanje koji dolazi s HP-ovim računalima s operativnim sustavom Windows 8 za privatne korisnike.

Svakako treba spomenuti sljedeće ekskluzivne sadržaje:

HP Private Events - pristup ekskluzivnim sadržajima s nastupima uživo glazbenika koje zastupa grupacija Universal Music

Music Experiences: prilika da korisnici dožive iskustva koja novac ne može kupiti (primjerice, ekskluzivne susrete s umjetnicima, posjeti glazbenim studijima ili priliku za osvajanje odlaska na ručak s popularnim glazbenicima)

VIP Pack Trips - ekskluzivne prilike za odlazak u posjetu glazbenicima, s plaćenim putnim troškovima i troškovima smještaja.

Putem servisa HP Connected Music korisnici novih HP-ovih računala s operativnim sustavom Windows 8 moći će koristiti i niz drugih usluga, uključujući reproduciranje sadržaja u stvarnom vremenu (streaming) te besplatni pristup katalogu grupacije Universal Music (koji se, inače, smatra najopsežnijim u industriji), i to na razdoblje od 90 dana.

Istovremeno će korisnici računala HP Spectre i HP Envy s operativnim sustavom Windows 8 moći besplatno preuzimati 10 mp3 datoteka mjesečno tijekom razdoblja od 90 dana.