OKU UGODAN, RUCI UDOBAN

Genius otkrio miš namijenjen praktičnim uredima

03.11.2014 u 07:25

Bionic
Reading

Genius, vodeći globalni proizvođač periferija za računala, priopćava da je predstavio višenamjenski bežični miš ekoloških karakteristika, namijenjen prije svega klasičnom uredskom radu i korištenju kod kuće

Novi miš NX-6510 dolazi s infracrvenim senzorom koji značajno štedi bateriju – sa samo jednom AA baterijom koja se isporučuje u pakiranju, miš može funkcionirati čak do 18 mjeseci. Za dodatnu uštedu baterije, miš je moguće isključiti kada ga ne koristite duži period. Infracrveni senzor nudi rezoluciju od 1.200 tpi i više nego dovoljnu preciznost pri svakodnevnom uredskom radu.

Ergonomski dizajn čini NX-6510 pogodnim i za dešnjake i za ljevake, a svakodnevnu upotrebu olakšavaju korisne sitnice kao što su Geniusov mehanizam Stick-N-Go koji omogućuje da se miš pričvrsti za bilo koju površinu te mogućnost spremanja pico prijamnika za računalo u utor unutar samog miša.

Ovaj inovativni Geniusov uredski miš teži 60 grama, a isporučuje se u tri izvedbe: čistoj crnoj, crnoj s uzorkom te bijelom s plavim uzorkom. Dostupan je u bolje opremljenim dućanima i on-line dućanima računalne opreme po preporučenoj cijeni od 129 kuna.