SERVISI

Gejmeri, radujte se: PC Game Pass dostupan je i u Hrvatskoj

12.04.2023 u 14:24

Bionic
Reading

PC Game Pass je dostupan u Hrvatskoj po cijeni od 9,99 eura mjesečno

Nakon predstavljanja usluge u 40 zemalja, PC Game Pass od danas je službeno dostupan u Hrvatskoj.

Igrači se mogu pretplatiti na PC Game Pass kako bi odmah dobili pristup knjižnici stotina PC igara na Windowsima, uključujući nove izdanja Xbox Game Studios na dan izlaska, Bethesdine igre, pristup EA Playju i pogodnosti za Riot Games. Ponuda uključuje i nove igre koje će uskoro biti dostupne s PC Game Passom uključuju Minecraft Legends (18. travnja), Redfall (2. svibnja).

PC Game Pass je dostupan u Hrvatskoj po cijeni od 9,99 eura mjesečno. Svi koji se žele pretplatiti na PC Game Pass mogu posjetiti xbox.com/pcgamepass kako bi saznali više o tome kako se registrirati.

Kako bi proslavili dostupnost usluge, novi korisnici u Hrvatskoj će dobiti posebnu ponudu '3 mjeseca za 1 EUR'. Oni koji su bili dio Insider programa dobit će besplatna dva mjeseca pretplate na PC Game Pass, bez potrebe za daljnjim koracima, kao zahvalu što su Microsoftu pomogli oblikovati iskustvo i što su bili jedni od prvih korisnika PC Game Passa u Hrvatskoj. Ovo će biti dostupno izravno na računima Insider korisnika u narednim danima.