NOVI BESPLATNI NASLOV

FarmVille 2: Country Escape za Windows i Windows Phone

29.12.2014 u 07:00

Bionic
Reading

Microsoft priopćava da obožavatelji popularne igre Farmville imaju priliku zaigrati njezinu najnoviju verziju Farmville 2: Country Escape, koja je dostupna na Windows i Windows Phone platformama i to besplatno

Na farmi je uvijek posla koji treba obaviti, a u igri Farmville to je uvijek zabavno. Najnovija igra Farmville 2: Country Escape dodaje nove značajke, pa sada možete istraživati Farmville, ići u žetvu usjeva, te izgraditi bogatu obiteljsku farmu uz obalu, gdje god se nalazili. Preuzmite igru i koristite njezine valute - ključeve i kovanice. Uz to dobivate i Speed Seeds, brzo sjeme za brzi rast usjeva! Farmville avanture mogu se dogoditi bilo kada i bilo gdje.

Imate samo minutu vremena? Ukrasite svoj farmu ili krenite u ribolov po večeru. Imate više vremena? Sadite usjeve, pecite pite ili tražite rijetka, skrivena blaga. Možete se čak pridružiti farmerskoj zadruzi i razmijenjivati svoju žetvu s prijateljima. Uz mobilnu optimizaciju i mogućnost igranja online ili offline uvijek možete pobjeći na farmu, a zahvaljujući Anonymous modeu, Facebook više nije potreban.

Uživajte u svježem zraku i zdravom Farmville životu