KONFERENCIJA

Doznajte što je najbolje u web-turizmu

25.02.2014 u 09:28

Bionic
Reading

Vodimo vas u naručje najma ili prodaje vrhunskog smještaja uz online booking, dovodimo rusku klijentelu, implementiramo specijalizirana tehnološka rješenja za turističke agencije, omogućavamo optimizirano ulaganje po oglasnom kanalu

Svjetska banka u svojim najnovijim prognozama za 2014. Hrvatskoj najavljuje oporavak i izlazak iz petogodišnje recesije. Turizam ima izuzetno povoljnu razvojnu tendenciju te brzu i snažnu sposobnost oporavka kao vrlo važna grana hrvatskog gospodarstva.


Najvažniji turistički resurs Hrvatske je jadranska obala, no i kontinentalni turizam koji je u značajnom porastu i trendu. Svjetska turistička organizacija (WTTC) predviđa za Hrvatsku, u razdoblju do 2020. najveće godišnje stope rasta broja dolazaka stranih gostiju, ali naglašava i potrebu za što boljom pripremljenosti.

Pripreme za priobalnu i kontinentalnu turističku sezonu počinju 13. ožujka 2014. na konferenciji Weboo 100 posto Turizam, koja će biti održana u Zagrebu, a objedinjuje turizam, marketing, prodaju, poduzetništvo, web i internetsko poslovanje.

Cijelog dana na bogatom programu predavanja s vrsnim predavačima vodimo vas u naručje najma ili prodaje vrhunskog smještaja uz online booking, dovodimo rusku klijentelu u vaše mjesto, grad, otok, implementiramo specijalizirana tehnološka rješenja za turističke agencije, omogućavamo optimizirano ulaganje po oglasnom kanalu te maksimiziramo učinak vaše promocije promocije na internetu koja donosi povećanu prodaju.

Natječaj Masterweb

Vlasnici i izvođači, imate najbolju web-stranicu? Prijavite svoju web-stranicu na natječaj Masterweb u kategoriji Najbolja web-stranica u turizmu 2014. te ostvarite pravo na ekstra popust na kotizacije od samo 400 kn + PDV. Prijave su moguće najkasnije do 3. ožujka 2014. točno u podne.

Drugi dan konferencije

14. ožujka odvija se drugi dan konferencije kada vas educiramo iz područja promocije turizma; o najnovijim modelima te kako se njima služiti na najefikasniji način.

Edukacije su po cijeni od samo 600 kn + PDV, a na službenom webu očekuje vas kratak sadržaj predavanja

8:30 - 12:00 Kako iskoristiti internet za viralnu kampanju turističke destinacije (predavač Saša Petković
12:30 - 16:00 Promocije na booking servisima (predavač Franko Funda
16:30 - 20:00 GA - GA Turizam (predavač Dino Oreški

Iskoristite priliku da u malim grupama s individualnim pristupom svakom polazniku naučite o određenim temama kako biste mogli svoje znanje pretočiti u svoj biznis i krenuti s novim idejama. Za odabir dviju edukacija, na treću ostvarujete popust od čak 50 posto!

Organizacijski sponzori konferencije: Web Marketing Akademija, Imperito, Meblo, Euroart93, Mario Radaković, Web::Edukacija, Zrinka Tolno, Marketing Odjel, Hypo centar, Znatko, TakeMeHome

Medijski pokrovitelji: Monitor, tportal.hr, Posao.hr, Alba, CISEx, Poslovni turizam, Idemvan.hr, Etalent.hr, InMeGo, Infotrend, Forum.hr, Zagrebonline.hr, EducirajMe.com, Profitiraj.hr, She.hr