INDIEGOGO KAMPANJA

Domaći hip-hoper crowdfundingom se bori za prava životinja

18.07.2014 u 08:36

Bionic
Reading

IFEEL se bavi hip-hopom, no na poseban način - sakuplja novac za novi EP sa šest pjesama i video kako bi promicao prava životinja, naročito zlostavljanih. Nema dovoljno sponzora koji bi stali iza toga pa se okrenuo crowdfundingu

Iza tog umjetničkog imena stoji Dragan Šurlan, psiholog i instruktor za fitnes koji u Zagrebu vodi program Fitness Bootcamp. Ako vam je poznat, moguće je kako ste ga vidjeli na plakatima Prijatelja životinja, na kojima radi sklekove na lubenicama.

Kampanjom na platformi za crowdfunding Indiegogo traži 8.500 tisuća dolara (oko 47 tisuća kuna). Ako dosegne ciljani iznos prije isteka kampanje, nova meta bit će deset tisuća dolara (oko 55 tisuća kuna).


Prikupljeni novac namjerava potrošiti na produkciju, zakup studija i miksanje; izradu omota i CD-a; snimanje videa te izdavanje i promociju. Vjeruje kako glazba može potaknuti ljubav i suosjećajnost te pomoći promjeni svijeta na bolje.

Ako vas zanima kako to zvuči, poslušajte njegov prvi album Animal In Me. A možete i poslušati njegovo obrazloženje projekta:

Dragan Šurlan IFEEL