paydo

Domaća parking aplikacija stigla u 19 gradova, pogledajte što nudi

  • Autor: Damir Rukavina
  • Zadnja izmjena 24.07.2018 12:23
  • Objavljeno 24.07.2018 u 12:11
tportal

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: filadendron

Aplikacija PayDo, diljem zemlje popularno nazivana Pajdo, pravi je parking pomoćnik aktivan i u brojnim ljetnim destinacijama među kojima su Split, Zadar, Dubrovnik, Pula, Poreč, Rovinj, Šibenik, Novi Vinodolski, Crikvenica, Vodice i Vodnjan. Dostupna je i u Bjelovaru, Osijeku, Samoboru, Sisku, Slavonskom Brodu, Karlovcu, Varaždinu i Vukovaru

Stanovnici i posjetitelji 19 hrvatskih gradova sada parkirati uz pomoć PayDo mobilne i web aplikacije. Na jednostavan način privatni i poslovni korisnici mogu podmirivati trošak parkirnih karata, a na većini lokacija plaćati i dnevne parkirne karte izdane od strane kontrolora, odnosno kazne za pogrešno parkiranje.

Aplikacija PayDo, diljem zemlje popularno nazivana Pajdo, pravi je parking pomoćnik aktivan i u ljetnim destinacijama među kojima su Split, Zadar, Dubrovnik, Pula, Poreč, Rovinj, Šibenik, Novi Vinodolski, Crikvenica, Vodice i Vodnjan. Dostupna je i u Bjelovaru, Osijeku, Samoboru, Sisku, Slavonskom Brodu, Karlovcu, Varaždinu i Vukovaru.

Dostupnost

Aplikacija ne koristi SMS protokol zbog čega se na ovaj način ne plaćaju dodatni troškovi, a uskoro se, poručuju tvorci, očekuje aktivacija i u ostalim gradovima, uključujući i Zagreb, kako bi usluga bila dostupna na nacionalnom nivou.

Izvor: Društvene mreže / Autor: PayDo

Aplikacija je dostupna i na engleskom, njemačkom te talijanskom jeziku.

korisne opcije

Pet savjeta za WhatsApp koji će vas zaštititi od znatiželjnih

Pogledaj galeriju
6

Podsjetimo, u Europi preko 90 posto potrošača koristi pametni telefon više od bilo kojeg drugog uređaja. Među njima, čak 57 posto Hrvata ističe mobitel kao uređaj s kojim bi najradije plaćali dok 22 posto već koristi mobilno plaćanje.

Aplikacija PayDo omogućena je za najpopularnije mobilne platforme iOS i Android (App Store i Google Play), a može se preuzeti i na web stranici: www.paydo.hr

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!