UČENICI, STUDENTI

Dođite u Algebru na Otvoreni dan

13.06.2013 u 17:45

Bionic
Reading

Zanima vas tko, što i kako radi u Visokom učilištu Algebra? Svratite u četvrtak, 20. lipnja, od 14 do 19 sati do Ilice 242 u Zagrebu

Otvoreni dan je besplatan, namijenjen svim zainteresiranim učenicama i učenicima srednjih škola - budućim brucošima, ali i studentima drugih preddiplomskih studija koji promišljaju o nastavku specijalističkog studija na Visokom učilištu Algebra.

Očekujte kombinaciju predavanja, predstavljanja pojedinih smjerova i djelatnosti učilišta, kao i rasprave o aktualnim temama iz svijeta računarstva i poduzetništva.

Moći ćete, između ostalog, doznati više o pojedinim smjerovima (programsko, sistemsko, multimedijsko računarstvo), mogućnostima specijalizacije i certifikacije, izvannastavnim aktivnostima tijekom studija, studiranju u inozemstvu te mogućnostima prakse i zapošljavanja nakon završenog studija.

Tijekom Otvorenog dana bit će objavljeni prvi dobitnici stipendija, dok će voditelj Centra karijera još jednom podsjetiti prisutne na mogućnosti stipendiranja izvrsnih učenika, kroz program koji je ove godine vrijedan više od milijun kuna.

Izlaganja će održati i voditelji katedri, koordinatori, predstavnici studentskog zbora i udruge koje djeluju na Visokom učilištu Algebra, pojedine studentske grupe i njihovi koordinatori, uz mnogobrojne relevantne goste koji dolaze iz hrvatskog ICT sektora, poput poduzetnika i poslodavaca.

Studenti će predstaviti rezultate koje su postigli na natjecanjima kao što su Hacking Night, INOVA i Cisco NetRiders, a prezentiran će biti i novi program priprema za svjetska natjecanja Google CodeJam i TopCoder.

Raspored predavanja i rasprava te prijavnicu potražite na stranicama Visokog učilišta Algebra