STIŽE IOT FEST

Dođite na prvi festival interneta stvari u Hrvatskoj!

  • Autor: Miroslav Wranka
  • Zadnja izmjena 19.05.2017 12:32
  • Objavljeno 18.05.2017 u 10:11
tportal

Izvor: hub raum krakow / Autor: Dorin Moldoveanu (c) 2014

U Zagrebu će 17. lipnja biti održano jednodnevno događanje u organizaciji zajednice zaljubljenika u internet stvari koje će ponuditi priliku za razvoj vlastitih rješenja

IoT Fest Zagreb bit će održan u subotu, 17. lipnja, u Tehnološkom parku Zagreb (u paviljonu 12 Zagrebačkog velesajma na adresi Avenija Dubrovnik 15). 

Jednodnevno događanje u organizaciji zajednice zaljubljenika u internet stvari, uz podršku startup akceleratora Deutsche Telekoma hub:rauma Krakow i Hrvatskog Telekoma, trebalo bi povezati tvrtke koje se bave internetom stvari sa startupovima, sveučilištima, studentima, hardverašima i drugima zainteresiranima za to područje. 

Cilj je dijeljenje i razmjena znanja, iskustava i vizija o tehnološkim i poslovnim prilikama koje internet stvari nudi u Hrvatskoj.

Program događanja IoT Fest Zagreb sastoji se od tri sadržajna slijeda.

IoT Showroom ponudit će platformu na kojoj startupovi, studenti i uradi-sam organizacije mogu prikazati svoje projekte i prototipove široj publici. Ako imate nešto za pokazati, prijavite se. Imat ćete priliku doznati više o hub:raumovom programu razvoja prototipova NB-IoT i razviti svoj prototip u suradnji s DT-om.

Glavni dio festivala bit će prezentacije stručnjaka na području interneta stvari, koji će ponuditi odgovore na teška pitanja koja tvrtke koje se njime bave postavljaju svakodnevno, najavljuju organizatori. Bit će riječi o teškoćama, problemima, izazovima, uspješnim primjerima i promašajima te kako su se tvrtke nosile s njima.

Detalj s IoT Festa u Krakowu

Detalj s IoT Festa u Krakowu

Izvor: hubraum Krakow / Autor: hubraum Krakow

Među predavačima su Matija Puškar (Byte Lab), Gorjan Agačević (Amodo), Tomislav Razov (Smart Sense), Igor Cerinski (Hrvatski Telekom), Jakub Probola (hub:raum Krakow)...

IoT radionice će pružiti priliku za stjecanje praktičnih znanja vezanih za internet stvari te izradu vlastitih rješenja uz pomoć stručnjaka.

Više informacija i prijave: IoT Fest Zagreb

Pogledajte kako je bilo na sličnom događanju u Krakowu u Poljskoj:

IoT Fest Kraków - awakening the potential of the Internet of Things

Izvor: Društvene mreže / Autor: hubraum krakow

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!