POGLEDAJTE

Deset smiješnih i beskorisnih gadgeta

09.02.2013 u 09:00

Bionic
Reading

Većina potrošačke elektronike napravljena je da bi nam olakšala život ili ga učinila malo zanimljivijim. Svake nas godine zatrpavaju novima. No neki među njima ne nađu put do kupaca jer su beskorisni, a ponekad i prilično čudni

Evo malog izbora:

1) USB miš s digitalnom vagom

Koliko često trebate izvagati nešto sitno prilikom korištenja osobnog računala? Možda bi tako nešto dobro došlo dilerima droge ili draguljarima, jer važe između 0,1 i 500 grama. Nama ostalima? Čist gubitak novca.

2) Dock za iPod na WC-u

Zato što, je l' te, treba skratiti vrijeme dok obavljate broj dva.

3) Solarij za stopala

Pa ne možete se pojaviti na plaži bijelih stopala, zaboga! Pripremite 229 dolara (oko 1350 kuna) i imat ćete osunčana stopala cijele godine, ako treba.

4) Kamera za ljubimca

Baš morate znati gdje su vaš pas ili mačka kad ih ne vidite? Nabavite ovu malu kameru za 27 dolara (oko 160 kuna), okačite je ljubimcu oko vrata i namjestite je tako da škljocne svakih jednu, pet ili 15 minuta. Ako nemate baš pametnijeg posla.

5) Postolje za laptop za volan

Zato što je korištenje laptopa za vrijeme vožnje sjajna ideja i nešto bez čega više nikad nećete moći zamisliti život. Možda, ali možda bi to moglo biti zanimljivo taksistima. Tek toliko da skrate duge noćne smjene.

6) Stroj za vježbanje Springflex

Surfajte i vježbajte! Lako se montira na radni stol i omogućava 120 vježbi. Ne možemo, doduše, zamisliti kako ćete tipkati ili surfati dok to radite. Ali je sjajno za gledanje filmova. Ili nije.

7) Masažer glave

Tko ne voli masažu glave? Naročito kad je možete obaviti u ogromnoj kacigi, opremljenoj s 29 silicijskih i 34 keramičkih loptica. Probajte. Ako se usudite.

8) USB plesačica na štangi

Glazba svira, disko svjetla svijetle, cura Candi pleše oko štange. Da pukneš od zabave. Ili ne.

9) Elektronički mjehurići za puckanje

Priznajte, ne možete odoljeti tom pucketavom zvuku i osjećaju pod prstima. Sad, eto, zahvaljujući napretku znanosti, možete to činiti bilo gdje i bilo kad. Dok vas netko od bližnjih ne zadavi.

10) Retro slušalica za mobitel

Zato što nikako ne možete prežaliti bakelitni fiksni telefon koji je koristila vaša baka.

Izvor: Freemake.com