excursor

Combis i FlixBus uveli novu digitalnu uslugu u autobusima diljem Europe koja će se svidjeti svima koji se bave turizmom

24.01.2019 u 12:26

Bionic
Reading

Uz pomoć naprednog digitalnog sustava excursor putnicima FlixBusa od prosinca je omogućena kupnja izleta za vrijeme putovanja.

Combis, vodeći pružatelj IT usluga u Hrvatskoj i FlixBus, jedan od najvećih europskih autobusnih prijevoznika, ugovorili su suradnju te putem platforme excursor uvode novu mogućnost za sve putnike omogućujući instant kupnju izleta za vrijeme putovanja.

INTERNET ZA POČETNIKE

Pet trikova koji će vam olakšati život na internetu

Pogledaj galeriju

Uz pomoć excursora putnici Flixbusa tijekom putovanja mogu skeniranjem QR kộda vidjeti real-time informacije o raspoloživosti i cijenama, s opisom i detaljima izleta te vrlo jednostavno, u samo nekoliko klikova, za vrijeme same vožnje planirati i rezervirati svoj posjet u različite izletničke destinacije.

Usluga je omogućena na autobusnim linijama iz austrijskih, njemačkih i talijanskih gradova prema Zagrebu, a platforma je namijenjena svima koji žele ponuditi turističku izvanpansionsku uslugu - organizatorima izleta, turističkim agencijama, hotelima i drugim ponuditeljima smještaja i izvanpansionskog sadržaja.

Omogućuje ekspresnu rezervaciju, u samo nekoliko klikova, isključuje obradu narudžbi putem e-maila i telefona, a samim time eliminira i propuštene rezervacijske prilike. Također, ovo rješenje omogućuje komunikaciju i prodaju izleta u realnom vremenu čime se otklanja mogućnost overbookinga.