OSVJEŽENJE PONUDE

Citroen zategnuo bore modelima C4 Picasso i C4 Grand Picasso

10.05.2016 u 06:49

Bionic
Reading

Tri godine nakon otkrivanja druge generacije modela C4 Picasso, Citroen priprema osvježenje dizajna. Ovo ljeto novi C4 Picasso modeli su doživjeli zatezanje bora, a kako ovaj francuski proizvođač navodi, kupci mogu očekivati pravu 'pozivnicu za putovanje uz dizajn i udobnost'

I uobičajeni model s pet sjedala (C4 Picasso) i veći model sa sedam sjedala (C4 Grand Picasso) dobivaju novi prednji kraj, uz nešto više opcija u motorizaciji, ali i više opreme. Novi prednji sklop ima istaknute detalje u obliku slova C oko svjetala za maglu, širu rešetku i kromirane dodatke koji se šire iz logotipa proizvođača. Sa stražnje strane najbitnija izmjena su novi LED sklopovi s 3D efektom.

C4 Picasso među opcijama sad donosi i dvobojni krov, a oba modela u ponudi stižu uz nekoliko novih boja (Lazuli Blue, Soft Sand, Cumulus Grey). Interijer krase nove tkanine, LED svjetla za čitanje, najnovije izdanje Citroen infotainment sustava i sigurnosni dodaci.

Što se novotarija u sigurnosti tiče, tu su sad opcije sustava za upozoravanje na umor vozača, prepoznavanje ograničenja brzine na cesti, sustav za upozoravanje na napuštanje prometne trake, kontrola mrtvog kuta, aktivni tempomat i automatsko kočenje u gradu.


Šesterostupanjski automatski mjenjač sad je dostupan na PureTech benzincu od 128KS, a tu je i nova opcija benzinca s ručnim mjenjačem i 108KS - ali samo za peterosjed. Više detalja moguće je saznati u službenom priopćenju te promo filmiću: