PRIPREME ZA ALFA VERZIJU

Canon povezao Project 1709 i Flickr

26.03.2013 u 15:48

Bionic
Reading

Servis za fotografije u beta inačici 1.1 uz potpunu integraciju s Flickrom nudi još neke nove značajke za upravljanje i organizaciju

Project 1709 osmišljen je kako bi se omogućila pohrana čitavog života u slikama, jednostavno pronalaženje svake slike, pristup svim fotografijama bilo kada i bilo gdje te uređivanje i maksimalno poboljšavanje fotografija.

Verzija 1.1 omogućuje izravnu objavu slika i komentara na Flickr iz sučelja servisa Project 1709 te dohvaćanje slika već pohranjenih na servisu Flickr.

Dodane su i brojne poboljšane funkcije i alati za upravljanje kojima se nudi veća fleksibilnost pri upravljanju slikama i njihovoj organizaciji.

Project 1709 sada nudi mogućnost uređivanja naziva datoteka, zakretanja i brisanja slika te stvaranja albuma, a tu je i poboljšana funkcija pretraživanja koja korisnicima omogućuje filtriranje slika prema oznakama 'Sve' i 'Bilo koja'.

Te nove značajke i funkcije dodane su u Project 1709 na temelju povratnih informacija i zahtjeva zaljubljenika u fotografiju koji su se uključili u beta program nakon njegova predstavljanja na sajmu Photokina u rujnu 2012.

Canon će nastaviti razvijati servis u pripremi za njegovo javno izdavanje tijekom 2013. Želite li se uključiti u beta program, registrirajte se na adresi www.Project1709.com