REPUBLIC OF GAMERS

ASUS predstavio opasno dobar laptop za gejmere

31.05.2014 u 07:17

Bionic
Reading

ASUS Republic of Gamers (ROG) je predstavio G550JK notebook za gejmere, vrlo kompaktnu i moćnu mašinu s izrazito oštrim 15.6-inčnim zaslonom koji nudi sve pogodnosti nagrađivane ROG serije notebookova u još prenosivijoj formi. Pokreće ga Intel ® Core ™ i7 procesor četvrte generacije, a ima i NVIDIA ® GeForce ® GTX ™ 850M GPU koji može biti overklokiran zahvaljujući ASUS TurboMaster tehnologiji pa G550 jamči korisnicima ultimativno iskustvo u pokretu

Snaga za ponijeti

G550JK je možda kompaktan, tanak i portabilan, ali snažno udara. Ekskluzivna ROG ASUS TurboMaster tehnologija s GPU Tweak softverom omogućuje da se NVIDIA GeForce GTX 850M GPU sigurno overklokira do 5% što će zadovoljiti najzahtjevnije entuzijaste. A čak i kada radi na maksimalnoj brzini, G550JK se ne zagrijava zahvaljujući inteligentnom rashladnom sustavu koji koristi dva neovisna ventilatora i bakrene hladnjake za savršeno hlađenje CPU-a i GPU-a kada je to potrebno.


Fenomenalni vizuali i veličanstven zvuk

Vizualni užitak na G550JK-u jamči 15.6-inčni Full HD IPS zaslon s LED pozadinskim osvjetljenjem, sa širokim kutovima gledanja od 178 stupnjeva i premazom protiv odsjaja za dodatan komfor tijekom dugih igračkih sesija. ASUS Color Gamut Management i automatski Color Management osigurava nevjerojatan vizualni doživljaj u svakom trenutku, s preciznim, dubokim, bogatim i realističnim bojama.

ASUS SonicMaster Premium, integrirana ICEpower ®, Bang & Olufsen tehnologija, pruža G550JK uređaju vjerodostojan i čist zvuk bez premca, dok vanjski SonicMaster bas zvučnik proizvodi jake niske tonove za impresivan gejming. ROG AudioWizard softver olakšava podešavanje zvuka u bilo kojem okruženju s pet memoriranih podešavanja za igre različitih žanrova.

Dizajniran za pobjedu

Elegantan ali i snažan nisko profilni aluminijski dizajn modela G550JK dolazi još više do izražaja zahvaljujući prepoznatljivoj mat crnoj boji s finim crvenim detaljima koja krasi ROG modele.

Suptilno osvijetljen ROG logo na poklopcu dodaje notu ekskluzivnosti, pobrinuvši se na taj način da protivnici znaju s čim se točno suočavaju. Jednako moćno je i crveno pozadinsko osvjetljenje na besprijekornoj chiclet tipkovnici iz jednog dijela, koja smanjuje zamaranje očiju tijekom gejminga u prostorijama s malo svjetlosti. Sa samo 27mm na najdebljem dijelu, G550JK možete nositi posvuda.