IT, WEB3, BLOCKCHAIN

AGROOM – nova ljetna IT oaza na Jadranu

05.07.2023 u 11:35

Bionic
Reading

Tehnološki napredak u proteklom desetljeću donio je inovacije koje su preoblikovale način na koji komuniciramo, poslujemo i doživljavamo svijet oko nas, ali i tempo koji je ponekad teško pratiti, posebice kada je u pitanju balansiranje između poslovnog i privatnog života

Za sve one koji su očarani brzinom razvoja tehnologija te makro i mikro promjena koje nastaju iz dana u dan, ali i za sve one koji žele istovremeno najbolje od oba svijeta – vrhunske rezultate i odličan odmor, imamo uzbudljive vijesti. Agroom, prvi IT i blockchain otok na svijetu smješten je upravo na Visu. U suradnji s Bug.hr, Agroom 21. srpnja od 19h - 22h organizira event Tech for Good powered by Bug, u sklopu kojeg će biti održano i predavanje pod nazivom 'Tehnologije koje mijenjaju svijet', a kroz koje će svi prisutni imati priliku slušati o inovacijama iz područja IT-a, Web3, blockchaina i uvidima u trenutne trendove te predviđanjima za budućnost digitalne revolucije.

Na zanimljiv, stručan i svima shvatljiv način predavanje će održati Dragan Petric, jedan od najcjenjenijih novinara u industriji te izvršni urednik portala Bug.hr, vodećeg izvora tehnoloških vijesti i recenzija. Njegovo bogato iskustvo zasigurno će pružiti jedinstvene uvide u tehnološke trendove i njihov utjecaj na naše živote. U sklopu programa eventa predavanje 'Što je Musku SpaceX, to je bebi zvečka', o umjetnoj inteligenciji i primjeni iste na projektima kojima unapređujemo zdravlje, ljudske živote pa i poljoprivredu, održat će Dženan Lojo, direktor TIS grupe. Zajedno s gostima iznenađenja ovaj event biti će prava poslastica za početnike, ali i one dobro upoznate s novim tehnologijama koji čekaju informacije i odgovore iz prve ruke, na pitanje - što je sljedeće?

Vruća ljetna destinacija za IT sektor!

Za sve one koji nisu čuli za Agroom i ne znaju što sve mogu očekivati ovog ljeta, pripremite se biti oboreni s nogu. Agroom je prvi IT i blockchain otok na svijetu, ali ujedno i prvi otočki coworking prostor, koji okuplja pojedince i tvrtke iz područja IT-a, blockchaina, i web3 segmenta. Ideja iza njega je imati motivirajuće i suradničko okruženje u kojem možete zajedno raditi, napredovati, stvarati nove kontakte, a po želji imati i maksimalno aktivan godišnji odmor uz niz izleta i adrenalinskih iskustava na rasporedu.

Smješten na otoku Visu, Agroom je sveobuhvatan centar za inovacije, suradnju i rast u industriji blockchaina i informacijskih tehnologija, a konferencijska dvorana, coworking prostor, superbrzi internet, predivna priroda i načini za opuštanje samo su neki of benefita. Osim što pruža produktivno radno okruženje, ujedno će postati i centar za edukaciju te umrežavanje kroz predavanja, radionice i panele na već spomenute teme. Ukratko rečeno, mjesto gdje se ideje razmjenjuju, stvaraju nova partnerstva i potiče rast industrije.

Event Tech for Good powered by Bug stoga nije namijenjen samo IT entuzijastima, već i široj publici koja osjeća sve veći utjecaj digitalnih promjena u društvu. Ukoliko vas zanima kako će tehnologija oblikovati budućnost te koje mogućnosti i izazove donosi novo doba tehnoloških inovacija, pratite Agroom na društvenim mrežama i saznajte raspored događanja ovog ljeta, ali i kako možete postati Islander (otočanin) – pravi član Agroom zajednice.

Detaljan raspored eventa pronađite na stranicama Agrooma i njihovim društvenim mrežama.