SVE O STIPENDIJAMA

8. Sajam stipendija i prateće obrazovne ponude

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 09.10.2012 12:04
  • Objavljeno 09.10.2012 u 11:14
sajam stipendija

sajam stipendija

Izvor: Promo fotografije / Autor: sajam stipendija

Institut za razvoj obrazovanja organizira 8. Sajam stipendija i prateće obrazovne ponude u utorak 16. listopada 2012. u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu te u četvrtak 18. listopada 2012. na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci.

Sajam je jedinstven događaj u Hrvatskoj gdje učenici, studenti i ostali zainteresirani mogu saznati sve o mogućnostima studija i stipendiranja u Hrvatskoj i inozemstvu. Na Sajmu će izlagati više od 40 uglednih institucija iz Hrvatske, Europe, Sjeverne Amerike i Azije. Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma su Sjedinjene Američke Države.

Osim bogate ponude za studente i učenike, ovogodišnji Sajam po prvi puta nudi popratni program namijenjen i donosiocima odluka, nastavnicima, istraživačima, administrativnom osoblju zaposlenom na institucijama u visokom obrazovanju te široj javnosti. Naime, Sajam dovodi renomirane svjetske stručnjake koji će govoriti o komercijalizaciji i financiranju visokog obrazovanja, a održat će se i prezentacije i okrugli stolovi na temu internacionalizacije visokog obrazovanja.

Organizaciju Sajma su omogućile potpore brojnih partnera, koji će ujedno biti izlagači na Sajmu: Veleposlanstvo Sjedinjenih Američkih Država u RH (zemlja partner), Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu (glavni partner), Sveučilište u Rijeci (glavni partner), Institute of Higher Education na Sveučilištu Georgia (SAD) (strateški partner), Kelley School of Business sa Sveučilišta Indiana iz SAD-a u suradnji s Međunarodnom diplomskom školom za poslovno upravljanje Zagreb (IGBS Zagreb) (zlatni partner), ETS - Educational testing Service (SAD) (zlatni sponzor), Agencija za mobilnost i programe Europske unije, Ministarstvo znanosti obrazovanja i sporta, Ministarstvo poduzetništva i obrta, Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture, Primorsko-goranska županija i Grad Rijeka (donatori i pokrovitelji). Sajam se održava pod pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske.

Sve informacije o Sajmu dostupne su na portalu www.stipendije.info/hr/sajam

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi