HVALA SVIMA

40.000 fanova tportala na Facebooku

27.10.2010 u 15:44

Bionic
Reading

Broj fanova tportala na Facebooku tijekom noći zaokružio se na 40.000, pa nam ne preostaje ništa drugo nego vam svima uputiti jedno veliko hvala!

Naša prisutnost na društvenim mrežama pokazala se itekako opravdanom jer broj fanova tportala na Facebooku nezaustavljivo raste. U samo nekoliko mjeseci dostigli smo okruglu brojku od 40.000.

Nadamo se da jednako kao i mi uživate u zajedničkom druženju na našoj fan stranici na kojoj nastojimo odgovoriti na svako vaše pitanje, sugestiju, pohvalu ili kritiku.

Jednako tako, projekt Vi pitate, oni odgovaraju, koji fanovima tportala omogućuje postavljanje pitanja bilo kojoj poznatoj osobi, državnoj ili nekoj sličnoj organizaciji, pokazuje se izuzetno uspješnim. Slobodno se uključite u raspravu!

Naša i vaša fan stranica na Facebooku u stalnom je razvoju te očekujte mnoštvo noviteta, projekata i sličnih aktivnosti koje ćemo zajedno odraditi.

Ako niste niste znali, prisutni smo i na Twitteru gdje također svakodnevno komuniciramo sa svojim korisnicima, a vlastitu stranicu na Facebooku nedavno su otvorili i naši kolege iz Hrvatskog Telekoma