INTERNETSKI SERVISI

1klik.hr i dalje najpopularniji homepage u Hrvatskoj

11.11.2014 u 07:33

Bionic
Reading

Vjerojatno ste imali priliku posjetiti ili barem čuti za jedan od najpopularnijih portala u Hrvatskoj 1klik.hr, ako još niste - što čekate?!

Portal 1klik.hr je poseban po tome što okuplja na jednom mjestu vijesti s najboljih portala u Hrvatskoj i tako postaje idealnom početnom stranicom.

Svojim pametnim sučeljem skraćuje vrijeme potrebno za pretraživanje vijesti iz Hrvatske i svijeta, a donosi novosti s većine naših portala i razvrstava ih u kategorije te olakšava pretragu.


Novosti na portalu razvrstane su po kategorijama, pa tako možete pregledavati vijesti i sport, kategorije koje su tradicionalno najpopularnije za čitanje i pregledavanje na internetu. Između ostalih možete pratiti i kategoriju Lifestyle, a naravno da je svoje mjesto našla i kategorija Sex koja bi trebala pomoći da začinite svoj ljubavni život. Među posljednjim dodanim je kategorija Men usmjerena samo na muške teme.

Na naslovnici možete pronaći sve najbolje hrvatske linkove koje vam tako ubrzavaju pretragu vaših najdražih portala. Još jedna velika prednost ovog portala je to što vam na jednom mjestu nudi preko 500 ostalih najboljih linkova na internetu, tako da su svi lako dostupni i pregledni te skraćuju vrijeme potrebno za pronalazak traženog sadržaja. Također na naslovnicu možete dodati i vlastite linkove ili pak povezati sve vaše mail račune tako da i njima pristupate s jednog mjesta.

Sve što vam možemo reći je da posjetite portal i sami se uvjerite zašto je to jedan od najpopularnijih portala u Hrvatskoj! Vjerujte, oduševit će vas.