proigrali su

Zoran Vulić nakon druge pobjede 'bilih': Nije nas interesirala ljepota igre, bitna su nam bila tri boda

23.09.2018 u 22:52

Bionic
Reading

Nogometaši Hajduka su lakše od očekivanog došli do tri boda u Puli pobijedivši Istru 1961 rezultatom 4:2 u posljednjem susretu osmog kola Hrvatski Telekom Prve HNL. Bila je to druga pobjeda splitskog sastava pod vodstvom novog trenera Zorana Vulića koji na konferenciji za novinare po završetku utakmice nije skrivao zadovoljstvo...

'Došli smo u Pulu pobijediti, i to smo u konačnici i ostvarili. Uistinu, nije nas interesirala ljepota igre već su nam bila bitna tri boda. Žao mi je što smo zakomplicirali utakmicu i dozvolili domaćoj momčadi da nam se rezultatski približi. Čestitam mojim igračima na uloženom trudu', kazao je trener Hajduka Zoran Vulić dodavši kako su se njegovi igrači nakon primljenog prvog gola nesvjesno povukli dok je Istra 1961 dobro poentirala.

'Sami smo si zakomplicirali utakmicu. Istra je kvalitetna momčad koja je sastavljena od igrača koji su nastupili u jakim ligama. Istra je sve samo ne bezopasna momčad, želim joj sve najlipše od srca', poručio je Vulić koji nije htio još govoriti o derbiju protiv Dinama.

  • +10
Hrvatski Telekom Prva liga, 08. kolo, NK Istra 1961 - HNK Hajduk Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL

'Prerano je govoriti o Dinamu kada je pred nama još kup susret protiv Vrapča, a znamo da su u kupu iznenađenja uvijek moguća ako se samo malo opustiš. Stoga ćemo se sada fokusirati na susret protiv Vrapča a tek od četvrtka ćemo razmišljati o Dinamu', zaključio je Vulić.

Izvor: Društvene mreže / Autor: youtube

Njegov kolega na klupi Istre 1961 Španjolac Curro Torres izrazio je žaljenje zbog brojnih pogrešaka obrane ali je zadovoljan reakcijom momčadi.

Izvor: Društvene mreže / Autor: youtube

'Greške obrane su presudile, no reakcija moje momčadi bila je više nego dobra. Uspjeli smo se rezultatski približiti Hajduku, no više od toga nije išlo, stoga čestitam im na pobjedi. Pred nama je još puno posla', poručio je Torres.