INDEKS SNAGE

Zoki Mamić pao na posljednje mjesto rang-liste trenera!

08.11.2014 u 08:00

Bionic
Reading

Temeljem anketa koje redovito ispunjuju naši analitičari na portalu Tribina.hr, Dinamov je trener Zoran Mamić po prvi je put otkad je sjeo na klupu Dinama, pao na posljednje mjesto trenera MAXtv Prve lige

Od samog početka lige, na prvom se mjestu poprilično uvjerljivo drži Matjaž Kek, za kojeg većina članova našeg communityja Tribina.hr vjeruje kako je sposoban voditi ekipe europske razine te prijeći na stepenicu više. Njegov je trenerski indeks snage vrlo postojan, te se cijelo vrijeme drži oko indeksa šest.

Nakon Matjaža Keka slijede Ćiro Blažević, koji je također u blagom padu otkad je Zadar naredao nekoliko loših rezultata, te Igor Tudor, koji je također pao za pola klase indeksa snage u odnosu na procjene s početka sezone.


Iako je, kako će i graf pokazati, Zoran Mamić dosad bio između indeksa snage tri i četiri (prosječan do dobar trener MAXtv Prve lige), nakon dvije utakmice protiv Red Bulla naglo je pao za čak jednu i pol razinu snage i sada zauzima posljednje mjesto na rang-listi trenera MAXtv Prve lige.

To je mjesto dosad uvjerljivo držao Zagrebov strateg Dražen Medić, no sada ga je pretekao kolega na Dinamovoj klupi, momčadi protiv koje će baš u predstojećem kolu ogledati snage.