vraća se na terene

Znali smo da je Zlatan Ibrahimović 'stroj', koji će sve napraviti da se što prije vrati na teren, a sada su mu to potvrdili i liječnici

08.12.2020 u 16:30

Bionic
Reading

Švedski nogometaš i napadač milanskih 'crveno-crnih', 39-godišnji Zlatan Ibrahimović, pri kraju je rehabilitacijskog procesa u kojem je liječio ozljedu bedrenog mišića, a koju je zadobio još 22. studenog u okršaju kod Napolija

Podsjetimo, Ibrahimović je ozlijedio lijevi bedreni mišić 22. studenoga u prvenstvenoj pobjedi 3:1 protiv Napolija u kojoj je zabio dva gola.

Napadač Milana je trenutno najbolji strijelac Serie A s deset golova, a uskoro bi se trebao vratiti na teren, jer su procjene govorile da će oporavak trajati dva tjedna.

Ibrahimović je u ponedjeljak na svom twitter profilu objavio kratki video snimak kako u trening kampu Milanello trči po snijegu u majici kratkih rukava i kratkim hlačama, a uz video ide poruka 'probaj me zaustaviti', a potvrdu da se posve oporavio dobio je ovog utorka na liječničkom pregledu.

Kako piše Calciomercato, švedski je nogometaš od liječnika dobio zeleno svjetlo za povratak u puni trenažni proces, i za očekivati je da će ga trener Pioli koristiti već u nedjelju kada na San Siro dolazi Parma.

Ibrahimović je ove sezone u Serie A odigrao šest utakmica i postigao čak deset golova. No, prvo je zbog koronavirusa, a sada i zbog ove ozljede, morao propustiti čak četiri utakmice što je sasvim sigurno utjecalo i na to da na svom kontu ipak nema koji pogodak više.