Iskreni Griezmann

Znakovita izjava o suigračima skupo plaćene zvijezde Barcelone koja još nije opravdala uložene milijune eura

26.02.2020 u 15:08

Bionic
Reading

Od dana kada je francuski napadač Antoine Griezmann iz madridskog Atletica u transferu teškom 120 milijuna eura stigao u redove Barcelone mnogi su bili uvjereni kako će biti pravi 'stroj za golove'

No, zasad se Griezmann nije pokazao kao pun pogodak jer je na 24 utakmice u La Ligi zabio svega osma golova. No, nakon što je Barcelona odigrala 1:1 na gostovanju kod Napolija, u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, jedini strijelac gostiju Griezmann iznenadio je izjavom:

'Moramo više raditi na otvaranju prostora kada smo u napadu. I ja moram više otvarati prostor, ali me ponekad suigrači uoče, a nekada me ne vide. U prvom poluvremenu to nisam dobro radio dok smo u drugom dijelu utakmice imali više prilika. Mislim da u prvom dijelu nismo imali niti jedan udarac u okvir gola, a u drugom dijelu smo iskoristili njihov umor', kazao je nakon utakmice Griezmann koji je tako ni s čim izazvan zapravo prozvao svoje suigrače jer ga 'ponekad ne uočavaju.'

Nekoliko riječi Griezmann je rekao i o najvećem španjolskom derbiju, El Clasico protiv Reala koji je na u nedjelju u 21 sat na madridskom Santiago Bernabeu.

'Svi znamo da je pred nama jako važan tjedan. Sada se moramo nekako oporaviti i pripremiti za meč protiv Real Madrida. To je najvažnije', kratko je kazao Griezmann.