čeka se samo službena potvrda

Zlatan Ibrahimović prelomio i donio jednu od najvažnijih odluka u karijeri; navijači su dugo strepili i nadali se, a sada je sve gotovo

06.03.2021 u 12:59

Bionic
Reading

Zlatan Ibrahimović se vraća u švedsku nogometnu reprezentaciju za kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Kataru

Zlatan Ibrahimović je jedan od najboljih napadača u povijesti nogometa. Ove godine, u 40. godini života, je za Milan odigrao 21 utakmicu i zabio 16 golova, te upisao dvije asistencije. Za švedsku nogometnu reprezentaciju, od koje se oprostio nakon Europskog prvenstva 2016. godine, je u 116 utakmica zabio 62 gola i ispisao povijest.

Od kada se oprostio, navijači ga zovu natrag u reprezentaciju, a sada su im se želje izgleda i ispunile. Švedski mediji pišu kako je Zlatan konačno prelomio i odlučio da će odigrati još koju utakmicu u reprezentativnom dresu. FootballDirekt je otrkio kako će Ibra biti na popisu izbornika Jannea Anderssona za kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Ovo još nije službeno potvrđeno, no uskoro će i popis ugledati svijetlo dana pa nećemo dugo čekati na potvrdu. Spomenuti portal tvrdi kako im je informacija potvrđena iz više izvora i da je samo pitanje dana kada će to biti i službeno potvrđeno.

Švedska nogometna reprzentacija u spomenutim kvalifikacijama igra protiv Gruzije, Kosova i Estonije, a povratak Zlatana Ibrahimovića u svlačionicu bi im praktički i garantirao odlazak na Svjetsko prvenstvo.