Rossoneri u crnoj seriji

Milan ponovno kiksao, a trener Stefano Pioli nakon utakmice detektirao gdje je problem i prozvao Zlatana Ibrahimovića i Marija Mandžukića

04.03.2021 u 12:38

Bionic
Reading

Trener Milana Stefano Pioli slavni napadački dvojac vidi kao rješenje svojih problema

Milan je propustio priliku priključiti se Interu i doći na samo bod zaostatka. U susretu s Udineseom je bilo 1:1, a Rossoneri mogu biti zadovolji i s tim jednim osvojenim bodom koji su dobili nakon penala u zadnjim sekundama utakmice.

Udinese je poveo u 68. minuti kada je glavom zabio Becao koji je prevario Donnarummu koji je loše reagirao. Taman kad se činilo da će Udinese pobijediti, u zadnjoj minuti sučeve nadoknade vremena, Styger Larsen je rukom odbio Rebićev centaršut i dao Milanu priliku iz penala. Tu priliku realizirao je Kessie i donio važan bod.

Milanu je ovo već treći kiks u zadnjih pet utakmica, a trener Stefano Pioli je nakon susreta problem detektirao u tome što su mu nedostajali Zlatan Ibrahimović i Mario Mandžukić.

'Izgubili smo dva boda. Jako smo htjeli slaviti u ovoj utakmici. Trebalo nam je više brzine i kvalitete u igri, a morali smo bolje igrati i jedan na jedan. Vidio sam jako puno volje kod svojih igrača, ali vrlo malo kvalitete. Moramo ubrzati protok lopte i dobivati više duela. Uzimali su sve ničije lopte, a na kraju nam je nagrada što nismo izgubili', rekao je Pioli pa dodao:

'Uvijek očekujem više do Leaoa, ali on je više napadač koji napada prostor. Protiv ovako zgusnute obrane nije baš toliko dobar. Žao mi je jako što nismo bolje koristili ubačaje i što nismo na raspolaganju imali dvojicu klasnih napadača, Zlatana Ibrahimovića i Marija Mandžukića', zaključio je Pioli.

  • +5
AC Milan - Udinese, Serie A, 3.3.2021. Izvor: Profimedia / Autor: MIGUEL MEDINA / AFP / Profimedia