važna su tri boda

Željko Sopić komentirao gol Nike Galešića: Podsjetio me na Janicu Kostelić...

24.09.2023 u 21:00

Bionic
Reading

Rijeka je u 9. kolu SuperSport HNL-a slavila 1:0 u gostima kod Slaven Belupa. Pobjedu momčadi Željka Sopića sjajnom je akcijom osigurao Niko Galešić

Trener Rijeke Željko Sopić je u svom karakterističnom stilu prokomentirao pobjedu u Koprivnici...

'Pobijedili smo maestralnim golom Nike Galešića, rijetko sam vidio takvo nešto na hrvatskim nogometnim terenima, pa čak i vani', kazao je Sopić te nastavio:

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Taj njegov prolazak me više podsjećao na Janicu Kostelić nego na nogometnu utakmicu. S druge strane, ne mogu se oteti dojmu, ja sam stvarno realan čovjek - nismo bili dobri. Jesmo li zaslužili pobjedu za taj gol, ne znam. Puno jača Rijeka je ovdje gubila bodove s gospodinom Kekom, mi smo danas uspjeli iščupati sva tri boda. Bilo je dominacije u prvom poluvremenu, ali premalo je to prilika koje bi Rijeka trebala stvarati. Najviše me u drugom poluvremenu iznervirao gard, imali smo neki dogovor na koji ćemo način, i onda radi nekog vjetra... Stalno nam nešto smeta. Smeta nam igralište, smeta nam vjetar, smeta nam ovo i ono. Moramo bolje, nemamo se tu što puno lagati, Tamo gdje mi želimo doći morali bismo puno bolje', zaključio je Sopić.

Trener Slaven Belupa Roy Ferenčina nije imao previše razloga za zadovoljstvo...

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Dojam je da smo mogli i više, mislim da je malo nepravedno što smo izgubili, bila je to utakmica za bod i nama i njima. Što je tu je, moramo raditi, nadam se da će se i sportska sreća u jednom trenutku okrenuti na našu stranu', kazao je Sopić i nastavio:

'U prvom poluvremenu smo morali pružiti i više, iako oni nisu imali neke velike šanse. No, onakav gol nam se nikako ne smije događati, to je po meni pionirski gol, pogreška niza igrača, a ne samo jednog. Ne može nam se dogoditi da igrač prođe 60-70 metara terena i zabije nam gol...'

  • +19
Slaven Belupo - Rijeka, SuperSport HNL, 24.9.2023. Izvor: Cropix / Autor: Marko Jurinec

>> Više statistike pronađite OVDJE.

Standings provided by Sofascore