a sve zbog Luke modrića

Zdravko Mamić prozvao Čačića i HNS: Može vas biti sram

05.07.2017 u 16:28

Bionic
Reading

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i igrač Real Madrida Luka Modrić u srijedu je bio u osječkom Općinskom državnom odvjetništvu (ODO) na ispitivanju jer ga to odvjetništvo tereti za davanje lažnog iskaza na suđenju bivšem čelniku NK Dinamo Zdravku Mamiću zbog izvlačenja novca iz tog kluba

'Moja je savjest mirna i siguran sam da će se na kraju svega ovog pokazati da nisam počinio nikakvo kazneno djelo. Dalje ne mogu pričati zbog postupka', kratko je kazao Modrić novinarima nakon što je izašao s ispitivanja.

Naravno, iako su s velikom dozom sumnje svi dočekali preokret u Modrićevom izlaganju, dok sudovi ne kažu svoje, kriviti se ne može nikoga.

  • +7
Zdravko Mamić na sudu u Osijeku Izvor: Cropix / Autor: Vlado Kos / Cropix

Međutim, prvoosumnjičeni Zdravko Mamić, uz kojeg su još optuženi i njegov brat Zoran, bivši direktor Dinama Damir Vrbanović te poreznik Milan Pernar, kojem se stavlja na teret da su NK Dinamo izvlačenjem novca oštetili za nešto manje od 116 milijuna kuna, a državni proračun za barem 12,2 milijuna kuna neobračunatog i neplaćenog poreza i prireza, ovog se puta obratio 'nogometnoj obitelji'. I to putem Facebooka a njegovu izjavu prenosimo u cjelosti.

'Gdje ste izborniče Čačiću? Gdje ste gospodo iz HNS-a, gdje ste reprezentativci? Gdje ste svi koji volite nogomet i želite mu dobro? Našeg kapetana, vašeg suigrača i idola navijača diljem svijeta valjaju u blatu jer govori istinu i zato što ne želi služiti mračnim silama. Udaraju ga sa svih strana, a oni koji bi ga trebali braniti šute. Razmišljam je li normalno da nitko od suigrača iz reprezentacije ne reagira? Zašto nema reakcije HNS-a i izbornika na ovakav tretman? Pa zar treba najbolji igrač u povijesti reći zbogom reprezentaciji da bi netko stao u njegovu obranu? Kakvi smo ljudi postali? Gdje je nestala ljudskost i poštenje? Može vas sve biti sram. Siguran sam- da se netko od vas našao u nevolji, Luka Modrić bi prvi stao u vašu obranu'.