reci 'ne' izdajicama

Zbog ovog poteza navijači Juventusa obožavaju Mandžukića još i više

10.05.2018 u 16:59

Bionic
Reading

Juventus je jučer navečer na Olimpicu u Rimu u finalu talijanskog Kupa razbio Milan 4:0. No, utakmicu je obilježio dvoboj Marija Mandžukića i njegovog dojučerašnjeg suigrača, sada kapetana 'rossonera' Leonarda Bonuccija

Leonardo Bonucci našao se na 'crnoj listi' navijača Juventusa nakon što je u ljetnom prijelaznom roku odbio ponudu da ostane u Torinu te prihvatio poziv iz Milana. Realno, cijeli je transfer bio težak 42 milijuna eura, Bonucci je na San Siru dobio više nego što bi zaradio u Juventusu, a dobio je i kapetansku traku.

Njegova je odluka iznenadila sve u redovima Juventusa, a Bonucci si je 'na vrat' nabacio i desetke tisuća bijesnih navijača koji mu izdaju nisu oprostili. No, nisu mu oprostili ni nekadašnji suigrači, barem ako se našeg Marija Mandžukića pita.

Izvor: Screenshot / Autor: Youtube

Dečki su u finalu Kupa imali nekoliko izravnih dvoboja, a nakon jednog je Bonucci krenuo pozdraviti Mandžu i ispričati mu se zbog pregrubog starta. Sportski bi bilo da je Mandžo prihvatio ponuđenu ruku isprike, no hrvatski je napadač odlučio ignorirati Bonuccijev pokušaj. Dapače, kad ga je ovaj želio zagrliti i nešto mu reći, Mandžo ga je jednostavno - odgurnuo od sebe!

Dovoljno da na društvenim mrežama Mandžo ponovno postane najveći Juventusov heroj! Bez obzira na vrijednu pobjedu i osvajanje Kupa. Mandžukićev potez i ignoriranje izdajice Bonuccija postao je najkomentiranija 'akcija' s utakmice, a navijači 'stare dame' nadmeću se u pohvalama Mandžukiću u istoj mjeri kao što se nadmeću u vrijeđanju Bonuccija. Eto, Mandžo je samo jednim potezom, a nije zabio gol, ponovno osvojio navijače.

  • +16
Mario Mandžukić - zvijezda Juventusa i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.