JAKO LOŠE

Smatraju ga jednim od najboljih golmana svijeta, ali što je ovo bilo!?

10.05.2018 u 09:28

Bionic
Reading

Gianluigi Donnarumma neće po dobrome pamtiti finale talijanskog Kupa protiv Juventusa ove srijede, s obzirom da je slabo reagirao kod tri pogotka, a iznimno loše reagirao kod drugog pogotka Mehdija Benatije...

Mladi 19-godišnji talent neko je vrijeme bio velika želja Reala i umalo je pobjegao iz Milana prošlog ljeta, no ostao je i ove sezone se muči kao i ostatak momčadi.

  • +5
AC Milan - Arsenal, osmina finala Europske lige, 2017/18. Izvor: Profimedia / Autor: N. N. / Profimedia

Kad već ne mogu do Lige prvaka, crveno-crni barem su ušli u finale talijanskog Kupa, no tamo su ove srijede doživjeli pravi debakl protiv Juventusa.

Gattusova momčad izgubila je 4:0, a posebno loš bio je Gianluigi Donnarumma koji je slabo reagirao kod pogotka Douglasa Coste i odletio u prazno kod autogola Nikole Kalinića, dok mu je Benatia zabio gol kojeg nikako nije smio primiti.

Izvor: Screenshot / Autor: Youtube

Golman Milana dotaknuo je dno u utakmici protiv Juventusa u 64. minuti, kada jedan lagani udarac Mandžukića nije čvrsto uhvatio u ruke, već je dopustio Benatiji da mu otme loptu i pogodi iz blizine.

Bila je to početnička greška koja se Donnarummi nije smjela dogoditi i srušit će mu cijenu na nogometnom tržištu, kao i samopouzdanje u završnici Serije a, u kojoj Milan još nije matematički osigurao nastup u Europskoj ligi..