oštre kritike

Nikola Kalinić opet među prozvanima: Milan je bacio 230 milijuna eura!

10.05.2018 u 14:15

Bionic
Reading

Nakon uvjerljivog poraza u finalu talijanskog Kupa dnevnik Gazzetta dello Sport naglašava kako se Milanu nije isplatilo potrošiti 230 milijuna eura prošlog ljeta, a među prozvanim pojačanjima našao se i Nikola Kalinić...

Iza našeg 30-godišnjeg napadača definitivno je sezona za zaborav. U posljednjih pet mjeseci Kalinić je zabio tek jedan pogodak, da bi zatresao mrežu u finalu talijanskog Kupa ove srijede, no pritom je svladao vlastitog golmana.

  • +14
Nikola Kalinić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Navijači Milana nisu impresionirani Nikolom koji je uz 20 milijuna odštete stigao iz Fiorentine prošlog ljeta, a uzalud potrošeni novac na pojačanja nakon 4:0 poraza od Juventusa ističe i talijanska Gazzetta dello Sport.

'Potrošenih 230 milijuna na nogometnom tržištu i nije dalo željene rezultate. Pogledajte samo Kalinića ili Silva, kao i kapetana Bonuccija,' piše ugledni sportski dnevnik.

Izvor: Screenshot / Autor: Youtube

Milan ne samo što je ostao bez Kupa, već i bez Lige prvake kojoj se Gattusova momčad nije ni približila, a u završnici prvenstva bit će teško zadržati i šestu poziciju koja vodi u Europsku ligu sljedeće sezone.

U svakom slučaju, očekuju se kadrovske promjene tijekom ljeta, a naš Kalinić među onima je koji bi mogli biti prodani nakon samo jedne odigrane sezone...