GLUPA PROVOKACIJA

Zbog ovakvih stvari sve je više onih koji ne vole Neymara!

31.01.2018 u 10:17

Bionic
Reading

U dvoboju protiv Rennesa Neymar se trudio što više provocirati svoje protivnike, a pružanjem ruke Traoreu koju je zatim povukao zaista je pretjerao...

Ovog utorka Rennes i PSG odigrali su kontroverznu utakmicu koju je obilježio prvi crveni karton u karijeri Kyliana Mbappea, ali i provokacije Neymara koje mu nisu trebale.

  • +4
Edinson Cavani i Neymar Izvor: Reuters / Autor: BENOIT TESSIER

Brazilac je činio sve da izludi protivničke igrače i bilo je tu i sportskih provokacija poput kroćenja lopte leđima i prebacivanja preko glave braniča, ali u samoj završnici pri rezultatu 3:2 zaista je pretjerao.

Naime, jednu je loptu nesportski napucao i zaradio žuti karton, a onda je pružio ruku Traoreu koji se našao na zemlji, da bi ju uz bahati osmijeh zatim povukao.

Zbog takvih stvari sve je više onih koji ne vole 222 milijuna eura vrijednog napadača, a na gostovanjima u Francuskoj dočekuju ga navijači s prezirom, no on nema namjere promijeniti se.

'Oni mene udaraju, a ja njih provociram na svoj način, s loptom u nogama. Znam da će ljudi govoriti da sam igrač koji previše provocira, ali nek se stave u moju poziciju. Bolje je braničima da me ne izazivaju, jer ću ja njih još više. I donijet ću pobjedu svojoj ekipi,' poručio je Neymar svima nakon utakmice.

Sljedeći izazov bit će mu dvoboj s Lilleom u subotu, a za dva tjedna čeka ga okršaj s Realom u Ligi prvaka, u kojem će morati pokazati sav svoj talent ako želi da PSG prođe u četvrtfinale...