ZAVRŠIO NA KLUPI

Navijači dobili što su htjeli: Treba li Nikola Kalinić biti zabrinut?

29.01.2018 u 17:23

Bionic
Reading

Gennaro Gattuso ostavio je Nikolu Kalinića na klupi cijelu utakmicu tijekom pobjede Milana protiv Lazija, na radost navijača koji su takav scenarij zagovarali na društvenim mrežama već duže vrijeme...

Naš 30-godišnji napadač prošlog je ljeta prešao iz Fiorentine u Milan i zasad se to ne čini kao dobra odluka. Iako su mu bivši trener Vincenzo Montella kao i sadašnji Gennaro Gattuso dali dovoljnu minutažu da se dokaže u vršku napada, uspio je postići tek četiri pogotka u Seriji A, a krivca za slabe rezultate crveno-crnih navijači su tražili upravo u njemu.

  • +12
Nikola Kalinić Izvor: Reuters / Autor: ALBERTO LINGRIA

Dugo je trajala kampanja protiv Kalinića kojeg su fanovima Milana pod svaku cijenu željeli vidjeti na klupi, a u posljednje vrijeme želja im se i ispunila.

Što je najgore, Milan je odjednom počeo pobjeđivati, a u svom najimpresivnijem nastupu u zadnje vrijeme protiv Lazija u nedjelju Gattuso je ostavio Nikolu na klupi tijekom cijelog susreta.

Trener je svoju odluku kasnije pravdao ozljedom prepone, ali Kalinić je već ovog ponedjeljka viđen kako trenira s ostatkom momčadi.

Za Nikolu nikako nije dobra vijest da izgubi mjesto u ekipi uoči SP-a u Rusiji, no Gattuso uvjerava javnost da mu i dalje vjeruje, na razočaranje Milanovih navijača. Ako ga bude koristio u novom obračunu s Laziom u srijedu u polufinalu Kupa, Kalinić može odahnuti...