Možda dogodine

Zbog koronavirusa otkazan najveći regionalni malonogometni turnir; 50. Kutija šibica trebala je biti spektakl, a na kraju je neće ni biti

  • Autor: S.K. / Hina
  • Zadnja izmjena 26.11.2020 16:57
  • Objavljeno 26.11.2020 u 16:57
Kutija šibica

Kutija šibica

Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Najveći malonogometni turnir u regiji Kutija šibica odgađa se zbog pandemije COVIDA-19

Najveći malonogometni turnir u regiji Kutija šibica, koji se unazad 49 godina tradicionalno igra u zadnjem mjesecu godine sa svečanom završnicom u zagrebačkoj dvorani Dom sportova, odgađa se ove godine zbog pandemije COVIDA-19, objavio je u četvrtak organizator.

'Na žalost svih ljubitelja malog nogometa, ustanova Upravljanje sportskim objektima kao organizator najvećeg malonogometnog turnira u regiji obavještava javnost da se ove godine zbog epidemije COVID 19, odgađa jubilarno 50. izdanje MNT Kutija šibica', navodi se u priopćenju.

'Naime, zbog trenutne situacije s epidemijom COVID 19 u RH te Odluci Stožera civilne zaštite RH o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja od 20.studenog 2020. godine, donesena je zabrana održavanja svih javnih događanja i okupljanja na kojima je prisutno više od 25 osoba na jednom mjestu, a sva sportska natjecanja mogu se održavati isključivo bez gledatelja', dodaje se u priopćenju organizatora koji ističe da 's obzirom na to da 50. izdanje ovog turnira zaslužuje veliki spektakl te sportske dvorane pune ljubitelja malog nogometa i Kutije šibica odlučeno je da se turnir ove godine neće održati.'

Organizator napominje i da će zato iduće godine, uložiti veći napor da turnir bude još bolji, kvalitetniji i spektakularniji.

'Bez gledatelja, MNT Kutija šibica bila bi samo prazna kutija bez svojih šibica, te se nadamo da ćemo kraj 2021., tradicionalno, iako s godinom prekida završiti sa spektakularnim izdanjem 50. MNT Kutije šibica', kaže se u priopćenju.