nakon čiste pobjede

Zar je moguće da će ovako kazniti Khabiba, a provokatora Conora neće?

07.10.2018 u 12:03

Bionic
Reading

MMA borac Khabib Nurmagomedov pobijedio je u jednoj od najspektakularnijih borbi u UFC-u Irca Conora McGregora, koji je bio prisiljen, zbog gušenja, 'tapkati' u četvrtoj rundi odnosno priznati poraz

Rus Nurmagomedovje dominirao tijkom čitave borbe i posve zasluženo stigao je do 27. pobjede u karijeri. Međutim, umjesto uživanja u slavlju, on se - isprovociran - nakon borbe krenuo i u klinču s ljudima koji su bili u McGregorovom kutu te je izazvao potpuni kaos u dvorani u Las Vegasu.

>> White mu prijeti uzimanjem pojasa, ali on se boji samo jednog čovjeka: Čestitao mi i Putin

Nakon svega je Khabib izašao pred novinare i upozorio kako ga je McGregor vrijeđao.

I dok je UFC isplatio honorar McGregoru, vrlo je upitno hoće li i Nurmagomedov dobiti svoj dio 'kolača'. Također, upitno je hoće li, ako ga proglase krivim, uopće moći ulaziti u SAD jer mu se prijeti usrkačivanjem vize. Inače, honorar koji mu duguju iznosi dva milijuna dolara.

>> Ovim videom Ronaldo jasno rekao što misli o borbi Khabiba i Conora

Khabib bi mogao biti suspendiran, a troje ljudi iz njegovog stožera, koji su sudjelovali u tučnjavi te su potom i uhapšeni, nakon što je McGregor odbacio tužbu protiv njih, pušteni su na slobodu.

Posebno ljutit zbog svih događanja bio je predsjednik UFC-a Dana White.

'Izgred je loš za UFC-ov imidž, kao i za Conora McGregora i Khabiba Nurmagomedova. Uostalom, i za cijeli naš sport. Godinama sam gradio i njegovao UFC-ovu reputaciju, a onda se dogodi ovakvo sra... Razočaran sam'.