PREGAŽENI MRAVI

Zagreb i službeno ispao iz Europe

08.12.2010 u 22:32

Bionic
Reading

U susretu četvrtog kola E skupine EuroChallenge kupa košarkaši Zagreb Croatia osiguranja izgubili su u Bonnu od Telekom Basketa 62:79 upisavši četvrti poraz u skupini. Tako su se i službeno oprostili od mogućnosti prolaska u drugi krug

U redovima Zagreba jedini igrač s dvoznamenkastim brojem koševa bio je Krunoslav Simon koji je ubacio 11 koševa, Miralem Halilović je dodao devet koševa i devet skokova, a Luka Žoric osam koševa. Njemački sastav su do druge pobjede predvodili Tim Ohlbrecht sa 17 koševa i osam skokova, Dominique Wise sa 15 te Jeremy Hunt sa 13 koševa.

Nakon četiri kola na ljestvici vode slovenska Krka i češki Prostejov s po tri pobjede i jednim porazom, Telekom ima dvije pobjede i dva poraza, a Zagreb CO posljednji je s četiri poraza.

Zagreb je 'pukao' u trećoj dionici u kojoj su Nijemci otišli na nedostižnu razliku od 25 koševa, a jedina dobra vijest za zagrebaše je ta da je trener Erjavec mudro dozirao minutažu igrača i momčad bi trebala biti spreman za dvoboj protiv podgoričke Budućnosti u subotu u Zagrebu. Idućeg tjedna u petom kolu Eurochallenge kupa u Zagrebu će gostovati slovenska Krka.