za ne povjerovati

Zadnju utakmicu Mario Mandžukić je odigrao prije deset mjeseci, u Milanu je tek par dana, a trener Stefano Pioli već ga šalje na teren?!

22.01.2021 u 22:36

Bionic
Reading

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac, 34-godišnji Mario Mandžukić, prije nekoliko dana postao je igrač AC Milana, vodeće momčadi talijanske Serie A

Nakon višemjesečnog pauziranja, odnosno traženja kluba koji će ispuniti zahtjeve Marija Mandžukića, ali i kojem će trebati usluge 34-godišnjeg igrača, bivši hrvatski reprezentativac potpisao je ugovor s milanskim 'crveno-crnima'. za početak do kraja sezone.

Iako je zadnju utakmicu odigrao još u ožujku prošle godine, Mandžukić je očito došao dovoljno spreman u novi klub, pa ga je trener Stefano Pioli spomenuo u najavi subotnje utakmice, u kojoj od 18 sati Milan dočekuje Atalantu.

'Mario će se odmah uklopiti, već je igrao u Italiji i ima moderan europski mentalitet. Nije imao problema da se priključi ekipi, mnogo je pozitivnih stvari. Fizički je u dobrom stanju, nije igrao dugo, ali se pojavio drugačiji, željan i odlučan. Postoje dva načina, da ga čekam tri do četiri tjedna ili da sve ubrzam i da ga pošaljem na teren kako bi pronašao ritam. Biram ovo drugo, u dobrom je stanju i spreman za utakmicu', izjavio je Pioli i dodao kako je lako moguće da Mandžukić zaigra u paru s Ibrahimovićem.

'Mislim i vjerujem da je to moguće. Ipak, Mario je tek stigao, potrebno mu je da pronađe ritam. S druge strane, moguće je, u mojoj viziji može igrati sa Zlatanom. Situacije će određivati izbor. Otvoren sam za sva rješenja i alternative', dodao je trener Milana.

U momčad Milana za subotnju utakmicu vraća se Ante Rebić, dok su u momčadi Atalante upitni i Mario Pašalić, ali i Boško Šutalo.