Barca u problemu

Xaviju je teško pao poraz od Intera, a danas svi govore o sramotnoj gesti koju je napravio; zbog ovog ga čeka opaka kazna!

05.10.2022 u 09:02

Bionic
Reading

U utakmici 3. kola skupine C Lige prvaka poluvremena Inter je u Milanu pred svojim navijači nadigrao Barcelonu 1:0, a trener gostiju Xavi Hernandez pretjerao je svojim ponašanjem kada je suđenje u pitanju

Golom Hakana Calhanoglua u nadoknadi prvog poluvremena Inter je pobijedio Barcelonu 1:0, a tijekom utakmice – zbog nekih odluka suca Slavka Vinčića te čestih VAR provjera – imao je i sramotni show.

Naime, Xavi Hernandez – kojem je poraz u Milanu očito teško pao – nakon jedne sudačke odluke rukama je gestikulirao prema sucima da su potplaćeni. I upravo ta njegova gesta mnoge je šokirala, a nema sumnje kako ga čeka i kazna Disciplinske komisije Uefe.

Taj sramotni detalj, kada Xavi aludira kao da ima hrpu novčanica u ruci, brzo se proširila društvenim mrežama.

Ali Xavi tu nije stao pa je tako nakon utakmice na konferenciji za medije otvoreno i bez pardona kritizirao suđenje.

Treba reći i to kako je osim nekoliko odluka suca Vinčića, koje su po mišljenju svih iz Barcelone bile čudne, Kataloncima poništen i gol zbog igranja rukom Fatija. Također su mišljenja da im nije sviran čisti jedanaesterac nakon što je Demfries igrao rukom…

'Jako sam ljut i ogorčen zbog situacije u kojoj smo se trebali vratiti u život. Prvo nam objasne da je Fati igrao rukom, ali da je netko drugi dao gol, a kod druge situacije stvarno ne znam šta se dogodilo. Sudac bi morao govoriti nakon utakmice i reći zašto je nešto dosudio. Znate, samo sam želio popričati sa sucem o tome zašto nam nije svirao penal', kazao je ljutiti 42-godišnji Xavi nakon utakmice dodavši:

'Ja svakako ne bih trebao govoriti u ime odluke koju nisam donio. Za mene je to bilo vrlo jasno igranje rukom i zato smatram da se radi o nepravdi i ovo nema smisla. Bili smo bolji, ali to nije bilo dovoljno', dodao je Xavi.

  • +7
Inter - Barcelona, Liga prvaka, 4.10.2022. Izvor: Profimedia / Autor: Insidefoto / ddp USA / Profimedia
Standings provided by Sofascore