KRŠENJE DISCIPLINE

Wrighta će protjerati iz Cibone?

29.03.2009 u 17:10

Bionic
Reading

Brent Wright 'zaboravio' se pojaviti na zakazanom mjestu i otputovati s momčadi Cibone u Dubrovnik. Budući da je noć prije puta zaružio u jednom noćnom klubu, očito se nije probudio te je tako prekršio klupski kodeks. Povijest nas uči da više neće oblačiti Cibonin dres

Internetske portale preplavile se slike Brenta Wrighta u noćnom životu i u društvu zanosnih djevojaka. Istina, u njegovom društvu bio je i Alan Anderson, no za razliku od Wrighta, najbolji igrač Cibone ove sezone uredno se pojavio na zakazanom mjestu i otputovao u Dubrovnik. Čovjek zna što je profesionalnost.

Za razliku od Andersona, Wright se nije pojavio; iz kluba su pokušali doći u kontakt s njim, no do njega se nije moglo. Ovo je već drugi put da se Velimir Perasović sudara s kršenjem discipline ove sezone. Na početku je takav neposluh pokazao Damir Markota, a Peras je to riješio protjerivanjem iz momčadi. Znači, ako nas nešto povijest može naučiti, to je da će Perasović i ovog puta morati posegnuti za takvim rješenjem.