PREDSTAVLJEN SPORTSKI DIREKTOR

Vučević: Nema kupovine, ni prema kome neće biti milosti

30.12.2013 u 13:15

Bionic
Reading

Bivši igrač Hajduka Goran Vučević i službeno je predstavljen kao sportski direktor splitske momčadi. Vučević je potpisao trogodišnji ugovor

'Kupnje novih igrača u prijelaznom razdoblju neće biti. Hajduk će se osloniti na omladinski kadar, i u klubu neće biti milosti', jasan je novi sportski direktor s kojim je Hajduk potpisao ugovor na tri godine.

'Prva je momčad prioritet, međutim smatram da je Hajduk klub koji mora ići na pogon omladinske škole i ona mora biti jako dobro organizirana jer mislim da je to srce kluba', rekao je Vučević i osvrnuo se na pisanje medija kako je i prije samog imenovanja obilazio Istru u potrazi za pojačanjima u nastavku sezone.

'Bio sam u Rijeci i razgovarao s predstavnikom Istra, ali i drugim klubovima. No Hajduk nije u mogućnosti dovoditi neke druge igrače, niti će. Meni je veći interes potpisati ugovor s nekim kadetom ili juniorom Hajduka, nego s igračem Istre.'

Što se tiče prodaje Maloče i Kouassija o kojem se već neko vrijeme nagađa, predsjednik kluba Marin Brbić rekao je kako još ništa nije sigurno.

'Hajduk će prodati onoga za koga dođe pisana ponuda. Imamo interesa za Kouassija, Maloču i Pašalića, no to je sve u rangu razgovora. Pokušat ćemo prodati što manje da ostanemo 'živi' i da i momčad ostane na okupu', poručio je Brbić.