AKO JE ISTINIT...

Vrlo zločest komentar Tonija Kroosa na račun Luke Modrića

30.09.2023 u 15:36

Bionic
Reading

Madridski Real pomladio je momčad, što je i neminovno za tako velik klub. No, s dolaskom novih igrača, polako na značaju gube oni koji su Kraljeve nosili prethodnih godina. A tu prije svih mislimo na našeg Luku Modrića i Nijemca Tonija Kroosa

S dolaskom Judea Bellinghama, ali i sve većom minutažom Tchouaménija i Camavinge, Luka Modrić i Toni Kroos osuđeni su na mrvice. U sedam dosadašnjih prvenstvenih gleda, Modrić je krenuo samo dva puta u početnoj postavi, a Kroos tri puta.

S time da je Modrića u porazu kod Atletica, trener Ancelotti izvadio već nakon prvog poluvremena, a onda ga u srazu protiv Las Palmasa ostavio na klupi, uz objašnjenje kako je 'umoran'. Zar od 45 minuta protiv Atletica? Naravno da nije.

Međutim, to sve ide prema konačnom razlazu Modrića s klubom u kojem je proveo najveći dio karijere i ostvario nevjerojatne rezultate. A sada sve glasnije stižu kritike prema njemu, ali i Kroosu.

Jer ovom se dvojcu spočitava kako više ne mogu pratiti ritam, a klubu se prigovara zašto im je uopće produžen ugovor. 

Kroosa je to očito jako pogodilo, te je navodno - naglašavamo - navodno, jer se zna da (je) s Modrićem (bio) u odličnim odnosima.

Pouzdani novinar, koji često ima informaciju iz madridskog kluba, Mario Cortegana prenio je izjavu Tonija Kroosa prema kojoj se da zaključiti kako mu se ne sviđa što ga se ‘svrstava u isti koš’ s kapetanom Vatrenih.

'Nevjerojatno mi je da se nas dvojicu uvijek kritizira u paketu. Svaka čast Modriću kao igraču i čovjeku, ali ja sam drugačiji igrač od njega, ali i pet godina mlađi', navodno je izjavio 33-godišnjak.

Drugim riječima, Kroos želi reći da je samo Modrić 'suvišan'? Zvuči nam gotovo nevjerojatno...