NIJE LUKA JEDINI

Otkriveno tko je 'posjeo' Luku Modrića na klupu Reala; nakon Madrida seli...

27.09.2023 u 15:14

Bionic
Reading

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, 38-godišnji Luka Modrić, ponovno je tema u španjolskim medijima

Kada je netko igrač madridskog Reala, i k tome, godinama jedan od ključnih, onda je jasno da medije zanima što se događa s njime.

Takav je slučaj i s Lukom Modrićem, koji je tijekom ljeta potpisao novi jednogodišnji ugovor s Kraljevima.

Doduše, već se tada sugeriralo kako će Modrić imati manju minutažu, ali mu je i obećano kako će se za nju ravnopravno boriti s 'mladim lavovima'.

No, od početka sezone, Modrić najčešće priliku čeka na klupi, što ga - posve razumljivo - ne zadovoljava. Koji je razlog tome može se samo nagađati, ali novinar Mario Cartagena uvjerava kako je tome 'kumovao' prvi čovjek Reala, Florentino Perez.

'Perez je izuzetno nezadovoljan što Modrić i Kroos i dalje igraju u veznom redu, naročito u važnim utakmica. Jasno je rekao Ancelottiju da ih više ne želi gledati i tražio je da su na terenu mladi igrači koji su skupo plaćeni', navodi ovaj španjolski novinar.

Naravno, nije ovo ništa novog u Realu, jer jednako su se kraljevi odrekli i Ikera Casillasa, Raula, Ronalda, Sergija Ramosa...

No, čini se da i Modrić ima 'aduta u rukavu'. Istina, odbio je nedavno bogate Saudijce, ali kako navode Španjolci, od odlaska k Davidu Beckhamu i Lionelu Messiju u Miami ne bi imao ništa protiv. Vjeruju svi da će se taj transfer realizirati nakon ljeta, odnosno nakon Eura, jer sigurno je i Modriću želja ostati u punoj spremi, i vjerojatno ipak uz neku minutažu u Realu.