ZUMBA FITNES

Vježbe uz plesne ritmove za svaki dan

02.10.2012 u 08:46

Bionic
Reading

U sklopu obilježavanja Svjetskog dana srca, znatiželjnike su na Preradovićevu trgu u Zagrebu sa zumba fitnesom upoznale instruktorice Jelena Diklić i Petra Matuš sa skupinom vježbač(ic)a. Suvremenom gradskom stanovniku upravo je kretanje prijeko potrebno. Uz privlačnu glazbenu pratnju, poručuju zumbalice, upravo je zumba fitnes prikladan oblik redovnog tjelesnog vježbanja

'Osim što pozitivno utječe na kardiovaskularni i respiratorni sustav, bavljenje zumba fitnesom povećava snagu mišićnih skupina i dovodi tijelo u top formu. Sve to uz veselo ozračje na treninzima', ističe instruktorica Jelena Diklić.

Doista, već na prvi pogled, ne zna se što je ljepše u zumbi fitnesu: plesni ritmovi ugodni i za slušanje ili pokreti koji vas čine živahnijima i čilima.

'Jeste li znali da već i polusatne umjerene aktivnosti pet puta u tjednu smanjuju rizike od bolesti srca i moždanog udara? To je više nego dovoljan razlog da nam se priključite u dvorani na treninzima. O terminima i lokacijama sve možete doznati na www.beatfit.hr. S radošću ćemo vas uvesti u zumba svijet', poručuju instruktorice Jelena Diklić i Petra Matuš.