KAD TE KRENE

Villarreal zabio 27 golova u 90 minuta

19.07.2009 u 19:42

Bionic
Reading

Nogometaši Villarreala izgleda da su već sada ušli u golgetersku formu jer su s nevjerojatnih 27:0 pobijedili u prijateljskom ogledu s Navatom

Bez obzira na to što je jedna od najboljih španjolskih momčadi igrala s katalonskim niželigašem, nikome nije lako zabiti 27 komada, a to su upravo napravili igrači 'žute podmornice'.

Pucalo se prema golu sa svih strana i, što je najvažnije, sve je ulazilo. Utakmica kakva će se teško ponoviti, barem što se tiče efikasnosti. Trener Ernesto Valverde je svako poluvrijeme priliku dao drugoj jedanaestorici, a oni nisu imali milosti prema suparniku koji nije dao ni počasni pogodak.

Najviše je, sedam puta, mrežu Navate zatresao Jonathan Periera koji je ovog prijelaznog roka stigao iz Racing Santandera, a po četiri pogotka su dodali Joseba Llorente te Marco Ruben, još jedno novo lice u svlačionici iz Recreativo Huelve.

Villarreal je prošle sezone u španjolskoj ligi završio na petom mjestu te mu je za dlaku izbjegla četvrta pozicija koja vodi u Ligu prvaka. Uprava kluba sada želi korak više.