SADA JE I SLUŽBENO

Vijest o Prosinečkom digla regiju na noge; počinje borba...

27.10.2017 u 08:03

Bionic
Reading

Robert Prosinečki više nije izbornik nogometne reprezentacije Azerbajdžana, no hrvatski stručnjak neće dugo biti bez posla, jer ponuda ne nedostaje

Nekadašnji hrvatski reprezentativac u četvrtak se sastao s predsjednikom Azerbajdžanskog nogometnog saveza (AFFA) Rovnaqom Abdullayevom te je na njemu obostrano odlučeno kako neće biti produljenja suradnje.

'Tijekom sastanka vidjeli smo da Prosinečki nije spreman produljiti ugovor, a i mi smo razmišljali na isti način. Mislim da on ima neke druge ponude. On je dobar čovjek i iskusan stručnjak, a prema mom mišljenju, neće imati nikakvih problema u pronalaženju novog posla', poručio je preko web stranice AFFA-e tajnik Saveza Elkhan Mammadov.

U Azerbajdžanu su se također zahvalili hrvatskom stručnjaku na uspješnom radu te mu poželjeli sreću u nastavku trenerske karijere.

Prosinečki je od 2014. bio na klupi Azerbajdžana, a posljednjih tjedana dovodio se u vezu s nekoliko reprezentacija pa tako i Hrvatskom kao mogući nasljednik Ante Čačića no tu dužnost preuzeo je Zlatko Dalić.

  • +7
Robert Prosinečki Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Isto tako Prosinečki se spominjao kao jedan od glavnih favorita za izbornika Bosne i Hercegovine te Slovenije, a nakon raskida s Azerbajdžanom njegov angažman u reprezentaciji kod jednih od naših susjeda postao je sada vrlo izgledna opcija. U regiji počinje borba za njegove usluge...