BIT ĆE TU SVEGA

Prosinečki postao vruća tema; što će na kraju odlučiti 'Žuti'?

13.10.2017 u 10:54

Bionic
Reading

Nogometna reprezentacija BiH nije se plasirala na Svjetsko prvenstvo u Rusiji pa se spominju kandidati za izborničku funkciju na kojoj je bio Mehmed Baždarević

Nogometna reprezentacija BiH nije se plasirala na Svjetsko prvenstvo u Rusiji pa se već spominju kandidati za izborničku funkciju na kojoj je bio Mehmed Baždarević BiH je u svojoj kvalifikacijskoj skupini završila iza Belgije i Grčke pa tako nije izborila ni play-off.

Izborniku Baždareviću je istekao ugovor, a iako ima onih koji zagovaraju njegov ostanak, najvjerojatnije će naši susjedi u nove kvalifikacije krenuti s novim stručnjakom.

U tamošnjim medijima kao mogući nasljednici spominjali su se Meho Kodro, Amar Osim, Faruk Hadžibegić, Sergej Barbarez, a kao najveći favorit i naš Robert Prosinečki koji je izbornik Azerbajdžana.

  • +16
BiH - Belgija, kvalifikacije za SP 2018. Izvor: Reuters / Autor: DADO RUVIC

Omiljeni 'Žuti' tako je postao tražena 'roba', u slovenskim medijima kotira kao izglednik kandidat za klupu Slovenije, u Azerbajdžanu bi voljeli da ostane, kao što se vidi jako ga žele u BiH, a prije se spominjao kao nasljednik Ante Čačića dok tu ulogu nije preuzeo Zlatko Dalić.

Što god Prosinečki odlučio, jasno je da će njegovi poslodavci profitirati, jer će dobiti sjajnog stručnjaka s velikom karizmom.