SVIH je IZNENADIO

[VIDEO] Sjećate se Lukine vanjske za Rodryga protiv Chelseaja? Modriću ta asistencija nije najdraža...

21.02.2023 u 19:01

Bionic
Reading

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i zvijezda Real Madrida Luka Modrić bio je gost u emisiji Između linija umirovljenog engleskog nogometaša Rija Ferdinanda na kanalu BT Sports

Između ostalog, ususret utakmici osmine finala Lige prvaka između Reala i Liverpoola, govorilo se o srazu Madriđana s PSG u istoj fati natjecanja prošle sezone koja je okončana krunom Reala.

Modrićeva momčad postala je prvak Europe nakon šokantnih utakmica i preokreta protiv Parižana, Chelseaja i Manchester Cityja te minimalne pobjede u finalu protiv Liverpoola 1-0.

Kraljevski klub je tri puta bio na rubu ispadanja, ali se uvijek uspio izvući. Tako je PSG je u prvoj utakmici osmine finala na Parku prinčeva bio bolji i slavio 1-0, a jedini gol zabio je Kylian Mbappé u sudačkoj nadoknadi.

'Na toj utakmici sam zamijenjen. Sjećam se da sam sjedio na klupi i rekao Carvajalu Uništit ćemo ih na Bernabeuu.', prisjetio se Luka. No, u uzvratu je Mbappé zabio za 1-0 te je na pola sat prije kraja prednost Parižana bila, ukupno gledajući, dva gola. U 61. minuti Karim Benzema je izjednačio na 1-1, a 15 minuta poslije zabio je i drugi gol kojim je stvari vratio na početak odnosno ukupnih 2-2.

Asistent za drugi gol bio je Luka Modrić. Iako se svijet Luki posebno klanja Luki za asistenciju vanjskom za Rodryga u četvrtfinalu protiv Chelseaja, na što ga je podsjetio Ferdinand, za Modrića nema dvojbe koja mu je najdraža:

'Ta je asistencija posebna, ali ona protiv PSG-a je ljepša zato što sam Benzemu poslužio dodavanjem koje nitko nije očekivao, ispod nogu cijele obrane PSG-a', rekao je Luka.

Asistenciju protiv PSG-a pogledajte OVDJE, a opjevanu vanjsku protiv Chelseaja OVDJE.