RAKITIĆEV UTJECAJ ILI...

[VIDEO] Sin Gerarda Piquea pred milijunskim auditorijem u dresu hrvatske nogometne reprezentacije!

08.01.2023 u 10:28

Bionic
Reading

Početkom studenoga prošle godine Gerard Pique odlučio je napustiti nogomet i najveći katalonski klub Barcelonu. No, ovaj legendarni španjolski nogometaš ne miruje

Iako će u veljači napuniti 'tek' 36 godina, Gerard Pique odlučio se u studenome na povlačenje iz nogometa. Barem onog na najvišem nivou. Jer prije nekoliko dana sinula mu je ideja da zaigra za španjolskog drugoligaša Andoru. No, puno je prepreka da bi se to ostvarilo.

Ali zato je ovaj bivši španjolski reprezentativac aktivan na drugim poljima. Ne mislimo na ljubavna, zbog kojih se razišao od atraktivne supruge, poznate pjevačice Shakire.

Naime, Pique je odlučio pokrenuti novi poslovno-zabavni projekt koji je odjeknuo u svjetskim medijima.

Bivši branič Barcelona poznat je kao poduzetna osoba, u sportskom biznisu postao je najpoznatiji kada je njegova tvrtka reorganizirala natjecanje u Davis Cupu.

Nakon što je prošle godine donio odluku o završetku karijere, Pique je svom portfelju dodao još jedno natjecanje.

Pique je natjecanje u Ligi kraljeva najavio u studenom, a ista je zaživjela početkom ove godine. U tom natjecanju igraju tek umirovljeni nogometaši poput Sergija Agüera ili Javiera Chicharita.

Naravno, da bi što bolje predstavio natjecanje, Pique se koristi raznim oblicima promocije, te je gostovao u jednoj TV emisiji, a društvo mu je radio i sin Milan.

No, osim što se simpatični Milan skoro 'izletio' koja zvučna imena njegov otac misli angažirati, nama je više upalo u oči to što se Piqueov nasljednik pred milijunskim auditorijem pojavio u hrvatskom dresu. I to najnovijem, gostujućem izdanju.

Ne znamo samo jesu li to Rakitićevi imali utjecaj na dječaka, ili je Milan postao navijač Dalićevih igrača?