U BORUSSIJI 'NE ŽELE NI ČUTI'

U Bayernu se 'crvene' nakon ove odbijenice, ali zato bi možda zagrebački Dinamo mogao profitirati?

07.01.2023 u 22:12

Bionic
Reading

Dio njemačkih medija ove subote piše kako su čelnici Borussije iz Mönchengladbacha odustali od prodaje svog vratara, Švicarca Yanna Sommera, Bayernu

Bayern je u problemima kada je u pitanju vratarska pozicija jer im se ozlijedio prvi golman Manuel Neuer i neće ga biti na terenima do kraja sezone.

Zato posljednjih tjedana Bavarci gotovo grozničavo traže pravog vratara, a činilo se kako su pronašli sjajnu zamjenu u 34-godišnjem Švicarcu koji za Borussiju (M) brani od 2014. godine te je, u sjeni, jedan od ponajboljih europskih vratara posljednjih godina.

Navodilo se, na početku, kako su čelnici dva kluba vrlo brzo pronašli 'zajednički jezik', a sada se situacija očito promijenila.

'Ne želimo prodati Sommera i to smo dali do znanja i našim kolegama iz Bayerna. Taj se posao neće dogoditi', rekao je sportski direktor kluba iz Mönchengladbacha Roland Wirkus.

S obzirom na to kako se Neuer ozljeda dogodila u vrijeme dok je trajalo svjetsko prvenstvo, a na njemu je sjajno branio Dinamov golman Dominik Livaković, tako se odmah zakotrljala i priča da bi jedinica Modrih mogla preseliti u redove bavarskog velikana.

Doduše, ubrzo je stigla i ova priča o dolasku Sommera, pa se s pravom pitamo - hoće li sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić možda ipak poslati ponudu u Maksimirsku 128?