kutak za sporni trenutak

[VIDEO] Pogledajte zašto je Osijeku poništen gol iz penala! Bohar je ponovno pucao, ali Kalinić mu je obranio taj pokušaj...

19.12.2021 u 18:47

Bionic
Reading

Prava se drama odigravala u 11. minuti derbija 20. kola Hrvatski Telekom Prve lige kojeg na Poljudu igraju Hajduk i Osijek

Sjajno se madarski reprezentativac u redovima Osijeka Laszlo Kleinheisler u 11. minuti utakmice probio u šesnaesterac Hajduka, a tamo ga je srušio Marco Fossati. Čisti penal! Da čišći ne može biti!

Glavni sudac Fran Jović odmah je pokazao na bijelu točku, a više od 30.000 navijača na Poljudu je zanijemilo. Kakav šok za 'bile' na samom otvaranju utakmice!

Damjan Bohar odlučio je preuzeti odgovornost i sigurno zabio pored nemoćnog Lovre Kalinića. Slavili su nogometaši Osijeka taj gol za 1:0, a onda - hladan tuš!

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

NK Hajduk - NK Osijek poništeni penal i obrana Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel Arenasport

Fran Jović je na intervenciju svog pomoćnika poništio taj jedanaesterac i dosudio ponavljanje najstrože kazne! Razlog? Ramon Mierez je prerano utrčao u šesnaesterac Hajduka!

  • +20
NK Hajduk - NK Osijek, HT Prva liga, 20. kolo, 19.12.2021. Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic / CROPIX

Ponovno je Bohar namjestio loptu na 'kreč', ali sada ga je Lovre Kalinić 'pročitao' i obranio njegov udarac!

  • +41
Navijači na utakmici Hajduk-Osijek, 19.12.2021. Poljud Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic / CROPIX