top 5 24. kola HT Prve lige

[VIDEO] Pogledajte golove kojima je Dinamo pobijedio Rijeku, novi pogodak razigranog Sahitija, golčinu Bulata i bombu Čoline

08.03.2021 u 06:25

Bionic
Reading

Izdvojili smo najbolje golove 24. kola Hrvatski Telekom Prve lige. Neke od golova zaista se isplati pogledati po nekoliko puta...

Odigrano je i 24. kolo ove, koronavirusom isprekidane, sezone Hrvatski Telekom Prve lige. U pet odigranih utakmica palo je 11 golova, a mi smo i ovoga puta za vas izdvojili naboljih pet u ovom kolu.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Derbi kola odigrali su Dinamo i Rijeka, a slavili su 'modri' s 2:0 golovima Ivanušeca i Oršića. Sjajan susret sa čak pet golova gledali smo u Puli gdje je Istra 1961 s 3:2 pobijedila Šibenik. Slaven Belupo i Lokomotiva remizirali su bez golova, Hajduk je u utakmici s dva crvena kartona pobijedio Varaždin s 2:0, dok su neriješeno odigrali i Osijek i Gorica u dramatičnoj utakmici u kojoj je domaćinu poništen i gol u zadnjim minutama.

Dinamo je prvi s 54 osvojena boda iz 23 utakmice, a drugi je Osijek koji ima 52 boda i utakmicu više. Treća je Gorica s 47 bodova iz 24 utakmice, a slijedi Hajduk s 32 boda iz 22 utakmice. Isto bodova ima i Rijeka koja ima i utakmicu više i nalazi se na petom mjestu, dok je šesti Šibenik s 26 bodova iz 24 susreta. Slaven Belupo je sedmi s 22 boda iz 22 utakmice, Varaždin osmi s jednako bodova i dvije utakmice više, Lokomotiva deveta s 20 bodova iz 23 susreta, a zadnja je Istra 1961 sa 17 osvojenih bodova iz 23 utakmice.

Tablica je nepotpuna jer se zbog pandemije i europskih utakmica nekih klubova nisu odigrale sve utakmice. I u nepotpunom 24. kolu HT Prve lige smo za vas smo izdvojili pet najboljih golova. Video s golovima pogledajte u nastavku.

Izvor: Wochit / Autor: tportal / Arenasport

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.