VRATIO SE U KLUB

[VIDEO] Ova snimka s Leipzigovih priprema jasno pokazuje što u klubu misle o Jošku Gvardiolu i njegovoj prodaji

07.01.2023 u 21:03

Bionic
Reading

Mladi hrvatski reprezentativac, još uvijek 20-godišnjak, Joško Gvardiol ove se subote u Abu Dhabiju priključio momčai RB Leipizga nakon višetjednog izbivanja zbog nastupa na Svjetskom prvenstvu u Katru, gdje je dodatno privukao pozornost najvećih svjetskih klubova

Joško Gvardiol u srpnju 2021. godine stigao je iz Dinama u RB Leipzig. I već u prvoj sezoni odigrao je 29 bundesligaških utakmica, šest u Ligi prvaka, šest u Europskoj ligi i pet u njemačkom Kupu. No, u njegovoj igri nije se osjetilo da mu je tek 19 godina.

U dosadašnjem dijelu sezone 2022/23 propustio je samo dvije prvenstvene utakmice, ali je svoju prezentaciju podigao još za jedan nivo. A to se itekako primijetilo na Mundijalu u Katru, gdje je 'zaludio' sve najveće europske klubove, te je praktički krenulo licitiranje tko će ponuditi više. Chelsea, Real, Tottenham, Manchester City...

No, Gvardiol je ugovorom još uvijek vezan uz RB Leipzig, a čelnici ovog kluba naglasili su da ga nemaju namjeru puštati. Barem ne tako brzo.

A da Gvardiola, koji će 23. siječnja napuniti 21 godinu, koji je još uvijek među najmlađima u momčadi izuzetno cijene, vidljivo je i iz videa objavljenog na društvenim mrežama.

Naime, ovaj simpatični dečko, koji je priznao da je priznao kako je kao klinac ostao fasciniran Liverpoolom, ove se subote priključio momčadi koja se nalazi u Abu Dhabiju na pripremama, nakon zasluženog odmora poslije osvajanja svjetske bronce s Hrvatskom, a po dolasku u restoran Ritz Carlton hotela, gdje su bili apsolutno svi članovi prve momčadi, od igrača do stručnog stožera, uslijedio je gromoglasan pljesak. Čak je i stasitog Gvardiola to sve dirnulo, ali on je 'kulerski' krenuo od jednog do drugog, dok se nije pozdravio sa svima.

Pozdrav dostojan prvaka.